*** 2112 mp Partnerek csoportba sorolása

  Tartalomjegyzék
  Nincsenek fejlécek

   

  A menüpontban partnerek tudunk csoportba sorolni. Ennek segítségével megkönnyíthetjük olyan feladatok végrehajtását, melyekre azonos partnerkörre időről időre visszatérően kell végrehajtanunk pl. dolgozók azonos körére utazási költségtérítés kifizetése. A tényleges használat során a listából átvett adatok módosíthatóak az adott felületen pl. 1411 mp-ban készített utalványrendelet esetében, de a lista itt berögzített adatai megváltozni más menüponton keresztül nem fognak.

   

  A nyitó felületen a már meglévő csoportok látszanak.

   

  Az <(Ú)j csoport> funkcióval a következő felületre jutunk:

   

  A kiegészítő adat típusának jelenleg csak összeget lehet megadni.

   

  Ahhoz, hogy a partnerek részen kiválasztható elemek jelenjenek rá kell kattintani a <(H)ozzáad> gombra.

   

  A kiválasztáshoz az első oszlopban lévő jelölőnégyzetet kell kipipálni és a <(L)istához adás> funkciót használni. A kiválasztást követően ha újabb partnereket akarunk a listához adni, akkor ismételten a <(H)ozzáad> funkcióval jutunk el a kiválasztó listához.

   

  Amennyiben a létrehozandó/meglévő csoporthoz az összes tagot kiválasztottuk, az első képernyőn láthatjuk a lista elemeit és a kiegészítő elemként meg kell adnunk a szokásos utalás összegét. A mező érteke csak 0-tól eltérő szám lehet. Amennyiben a csoport tagjának a szokásostól eltérő összeget, illetve az adott hónapban nem utalunk összeget, akkor az összeg módosítását, illetve a tag ideiglenes eltávolítását itt kell elvégezni mielőtt az utalványrendeletet elkészítenénk.

   

  A véglegesítés a <(R)ögzít> funkcióval végezhető el.

  Kulcsszavak (Szerkesztés)
  • No tags

  Fájlok: 0 db

   
  A hozzászóláshoz be kell lépnije.
  Powered by MindTouch Core
  Deki Appliance - Powered by TurnKey Linux