2.Alapbeállítások

  Tartalomjegyzék
  Nincsenek fejlécek

  Version as of 2022. Aug. 11. 09:24

  to this version.

  Return to Version archive.

  View current version

  A kulcsfelhasználó alapbeállítási feladatainak jelentős részét a "Bevezetés,ETELKA modul indítása" folyamatleírásban részleteztük.

  A kulcsfelhasználó alapbeállítási feladatai két esetben jelentkezhet:

  -a kulcsfelhasználó új ETELKA modul indításában vesz részt a bevezetési munkák során,Bevezetés, Etelka modul indítása

  -a kulcsfelhasználó már működő ETELKA modulban történő változtatást kezdeményez szervezeti, intézményi adatváltozások miatt.

  - az intézmény vezetésének döntése szerint az ETELKA modulban minden alapbeállítást a RITEK Zrt munkatársai végeznek, a kulcsfelhasználó csak az adatgyíűjtésben, adatellenőrzésben vesz részt. Munkája megegyezik a "Bevezetés, Etelka modul indítása" ismertetettekkel.

  - a kulcsfelhasználó a RITEK Zrt. által történt betanítást követően az éles üzemben minden kulcsfelhasználói szintű alapbeállítás módosítást elvégezhet.

  .étlap vagy árváltozás,

  A szolgáltatók havonta adnak ki új étlapot a következő hónapra vonatkozóan.

  A hivatalos értesítés átvételét követően a kulcsfelhasználó az étlapot a ... menüben feltölti. A beszedési időpont megkezdése előtt a beszedést végző letölt, kinyomtatja és elérhető helyre tájékozódás céljára kifüggeszti az étlapot.


                      .szolgáltató váltás,

  Az intézményt ellátó szolgáltató megváltozhat. Ebben az esetben ezt a kulcsfelhasználó felé a szolgáltatást megszünése előtt néhány nappal minden esetben jelenzi ni kell. A kulcsfelhasználó a hivatalos értesítést követően a továbbiakan csatolt leírás szerint játjon el. A leírással kapcsolatos minden kérdésével fordulhat a RITEK Zrt. ügyfélszolgálatához valamint az ETELKA modul szakértőjéhez segítségért.

  =etelka_szolg_valtas.pdf

  fizető eszközök szerkesztése,

  új étkezési hely felvitele,

  csoport struktúra karbantartása,

  támogatók és támogatások karbantartása,

  Powered by MindTouch Core
  Deki Appliance - Powered by TurnKey Linux