A kinevezett vezető kinevezésmódosításának elkészítése

  Tartalomjegyzék
  Nincsenek fejlécek

  Válasszuk ki az „Alkalmazottak” menüpontban a kinevezendő dolgozót, majd kattintsunk a „Kinevezés módosítása”menüpontra!

  A következő felületen töltsük ki a következő adatmezőket:

  • A kinevezés módosításának hatálya” (pl.: 2009-05-01)

  • „Az előző állapot hatálya(a "Régi" oszlop kitöltéséhez) (pl.: 2009-04-10)„

  • Okirat kelte „(pl.: 2009-04-06)

  • Iktatószám „ (pl.: Ikt-001)

  Majd a „A kinevezés módosításának célja” közül válasszuk ki a „Vezetői megbízás” opciót.

  Ennek hatására megjelennek az ide vonatkozó adatmezők.

  Figyelem! A „Magasabb vezető?”(pl: Nem) státusz és a „Kinevezett vezető”(pl.: felsőfok 1) végzettségének beállítására fordítsunk különös figyelmet, mert a megadott értékek alapján számolja a program - a Kjt. módosítás során életbe léptetett vezetői illetmény és szorzók(Kjt. 3. sz melléklet) szerint - az adott vezető illetményét!

  (A képzettségi osztályokba való besoroláshoz szükséges információk a Dr. Cséffán József: Kjt Kommentár 2009. , 544-545.oldalain találhatóak )

  Az „Illetmény” fülön már csak a pótlékok, keresetkiegészítések beállítására van lehetőség, a vezető illetményét az előző oldalon megadott értékek alapján automatikusan számolja a program.

   

  A megszokott módon ellenőrizzünk, nyomtassunk mintapéldányt, majd csak ezután véglegesítsünk!

   

  A kinevezett vezetői kinevezés visszavonása:

   

  A vezetői kinevezés elkészítésének menetében leírt lépések szerint induljunk el, majd a „A kinevezés módosításának célja” közül válasszuk ki a „Vezetői megbízás visszavonása” opciót.

  A megjelenő „Visszavonandó vezetői kinevezés” elnevezésű adatmezőnél automatikusan megjelenik a visszavonandó vezetői megbízás elnevezése.

  Az „Illetmény” fülön a dolgozó előző -vezetői kinevezés előtti – besorolásának adatai, illetménye automatikusan megjelenik.

  Módosítsuk – amennyiben szükséges – a pótlékokat, keresetkiegészítéseket, majd a megszokott módon ellenőrizzünk, nyomtassunk mintapéldányt, és csak ezután véglegesítsünk!

   

  Kulcsszavak (Szerkesztés)
  • No tags

  Fájlok: 0 db

   
  A hozzászóláshoz be kell lépnije.
  Powered by MindTouch Core
  Deki Appliance - Powered by TurnKey Linux