5.Statisztikák kimutatások kezelése

  Tartalomjegyzék
  Nincsenek fejlécek

   A kulcsfelhasználó feladata az összesítések, vezetői információk kigyűjtése

  Az ETELKA modul 4 menüpontjában található menükből dolgozik.

  A 41-es menücsoportban intézményi szintű kimutatások, táblázatok és összesítések szerepelnek.

  Ezekhez a kulcsfelhasználó és az intézmények hozzáférhetnek, a saját intézményük adatai szerepelnek bennük. A 41-es menücsoport négy részre oszlik. Ki kell itt emelni, hogy minden összesítés exportálható a különböző elterjedt formátumokba (MS Office, OpenOffice, PDF).
  A 411-es menücsoport a rendelési és adagszám összesítéseket mutatja be, melyet lehet havi, heti és napi bontásban, szolgáltatónként, intézményenként és étkezési helyenkénti bontásban is áttekinteni, de le lehet válogatni tagtípusonként is. Az összesítő táblázat lekérdezését számos kombinációban el lehet végezni. Ahhoz, hogy megjelenjen az összesítés, a bal oldali fa struktúrából ki kell választani az összesítés szintjét (szolgáltató,
  intézmény, étkezési hely).

  A 412-es menücsoportban a csoport összesítések találhatóak. Itt csoportonként lehet havi és heti bontásban áttekinteni a rendeléseket. Ez főleg az alsó tagozatos osztályok osztályfőnökeinek jó, akik innen megkaphatják saját osztályuk rendeléseit. Alsóban általában az osztályfőnökök viszik enni a gyerekeket. A táblázatok megjeleníthetők tételes formában tanulónként, vagy adagszám összesítésben is. Itt is a bal oldali fa struktúrából kell kiválasztani az étkezési helyet vagy a csoport nevét.

  A 413-as menücsoportban a pénzügyi összesítések találhatóak. A 4131-es menüpont az intézmény pénzügyi összesítője, amelyben megjelenik az összes étkezővel kapcsolatos összesítés a kivetésekre, beszedésekre, támogatásokra vonatkozóan a kiválasztott bontásban. Itt is a már felsorolt éves, féléves, stb. bontások lehetségesek és ki lehet
  választani, hogy ezen belül melyik időszak összesítését kéri a felhasználó. A 4132-es menüpont az intézmény összes étkezéssel kapcsolatos utalványrendeletének listáját adja, míg a 4133-as menüpontban az összes kézzel rögzített pénzmozgás található meg.

  A 414-es menücsoportban ellenőrzésekhez szükséges táblák, listák találhatóak: Tagok havi ellenőrző listája, Támogatás ütközés lista, Tagtípus-korosztály rendelés az ütközés lista, Könyvelési ellenőrző lista, Rendelés ütközések ellenőrző listája, Tagok személyes adatainak ellenőrző listája, Napi mentések ellenőrző listája.

  A 42 menüpontban a teljes körű összesítéseket találja meg a kulcsfelhasználó.

  A 421 menüben a szolgáltatói ellenőrzésekhez szükséges listákat indíthatja el, ezek: havi-, heti-, napi rendelések  továbbá a fogyasztói adatok ellenőrzéséhez készültek.

  A 423 menüben a pénzügyi adatok ellenőrzéséhez talál összesített adatokat kulcsfelhasználó. Itt található a Pénzmozgások teljes körű összesítője, Az intézményenkénti pénzügyi összesítő, Utalványrendeletek listája, Összes pénzmozgás lista, Fizetőeszköz kimutatás, Előlegszámla melléklet.

  A 424 menüben az ellenőrzésekkel kapcsolatos listákat éri el a kulcsfelhasználó. Ezekről bővebben a 3.Ellenőrzési feladatok címen olvashat.
   

   

  Kulcsszavak (Szerkesztés)
  • No tags

  Fájlok: 0 db

   
  A hozzászóláshoz be kell lépnije.
  Powered by MindTouch Core
  Deki Appliance - Powered by TurnKey Linux